костилкитеееее забравих за тяхако правите по-голямо количество и остане ,когато го слагате в хладилника ,сложете върху пастета като ги забодете и костилките така пастета може да се съхранява по-дълго без да се окисли и да не потъмнее
отговорСигнализирай
1
друга рецепта преди 9 години
10
2-3 авокадо ( не хвърляйте костилките им ,ще трябват )1 връзка български копър 1 връзка български магданоз500 гр извара и/или крема сирене зехтин около 100мгр (или на око, кой как му харесва )често експериментирам и последното нещо ,което пробвах в пастета е като добавих прясна краставица и се получи добре така че -1 краставицамалко орехи чесън (ако обичате ,ако не -не е задължително)малко сок лимон ( 1-2 суп лъжици)сол пасира се и...приятен апетит :)
отговорСигнализирай
преди 9 години
преди 9 години