Продукти:
1 шаран
0,5 кг пилешки дробчета
1 праз лук
1 кафена чаша ориз
1 купичка смлени орехи
подправки по избор и вкус
Приготвяне:
Измийте и почистете рибата. Лукът се задушава в тиган, като през това време нарязаните на парчета пилешки дробчета се слагат да заврат леко, докато поомекнат. След това дробчетата се отцеждат и се задушават заедно с лука, ориза, орехите и подправките по ваш избор и вкус.
Предварително приготвеният изчистен шаран се пълни с вече готовата смес, като остатъкът от нея може да посипете около рибата. След това завивате шарана във фолио и го печете около 30 минути.
Да Ви е вкусно!
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.