IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Шаран с кисело зеле и ориз


Обратно в новината

Коментари Коментари

8
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
до 6Викаш големите вериги с оборот не продават шарани от рибарници, дето са затлъстяли от мас вече на 1 килограм? Викаш оборота на големите вериги ще премахнат вкуса на тиня от шарана който е наготово отгледан в рибарниците? Ок, ще му кажа!
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Уникална гнусотия! Аромат на тиня и вкиснало в едно - невероятна комбинация.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
много кусурджиии виждам, че малко разбират от рибивзимаите си риба от доказани магазини или от големи вериги с оборотиначе шарана си е класика за празника кой както иска да си го прави
отговор Сигнализирай
5
реалист
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Шаран и кисело зеле- две несъвместими вкусови аромати. Шаран да си мирише на шаран на Никулден....а киселото зеле си го сгответе със св.ребра или с пръжоли....
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
4, шаран, но да си го хванеш от язовир в който не се храни рибата. Тоест див шаран и то да е най-много до 3 килограма пак за да не е мазен. А ти като си купиш 2-3 кила шаран от магазина, то той е отгледан 99% в рибарник, а в рибарника шарана е мазен и накъртва от мас направо. Яж си шарана, яж си рибната мас, братко!
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Шопската салата се прави с лук, а за никулден се прави шаран. С останалите рецепти марш на село
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Аз пък ви препоръчвам вместо шаран да си вземете 1-2 килограмов сом и да си го изпържите ей така чист. За мен е най-вкусната сладководна риба в България, но трябва да е малък за да не е мазен. Максимум 3 килограма. Колко вино изпива не е истина.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 5
Трябва да си много зле за да си купиш мазен шаран от магазина. Аз си взех Чернокоп- вкусотия отвсякъде! И друго- не можеш да сравняваш морската със сладководната риба, освен в редки случаи. Примерно речната змиорка е нещо уникално вкусно, но едно че я има рядко по магазините ни и второ че е много скъпа. В Метро съм виждал опушена змиорка за 99 лева килограма преди 2-3 години.
отговор Сигнализирай