IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Свински джолан със сърца в гювеч

Апепитно следпразнично ястие, което се приготвя лесно

Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Продукти:

свински джолан около килограм
пилешки сърца – около 250 грама
половин килограм картофи
200-300 грама червени домати
2 зелени чушки
250 грама патладжан
250 грама гъби
2 глави лук
сол, кимион, черен пипер
дафинов лист
150 грама бира или вода
50 грама зехтин

Приготвяне:

Месото и сърцата се подготвят за печене и се разполагат в гювеч сред нарязаните зеленчуци и подправките. Добавя се бирата, зехтинът, съдът се захлупва и се поставя в печката. Пече се около два часа и половина. 

В кулинарната рубрика на Az-jenata.bg може да откриете още апетитни празнични рецепти. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.
Новини
Водещи
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата