IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Яйца с наденица и кашкавал на фурна


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

6
go 1,2,3
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Вечно-мрънкачите по-долу: като не ви харесва, не четете! Толкова е просто!
отговор Сигнализирай
5
ФАШИСТ
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
съхне 5 дни при 18 градуса след това 12 градуса и след 2 седмици е готова са сухо мезе или печена или пържена - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ЧЕРВЕНО ВИНО !яйцата ги оставям за Веикден !
отговор Сигнализирай
4
ФАШИСТ
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
а моята рецепта е с луканка : 50% телешко домашно , 50% свинско домашно ,22 гр. сол за кг. , 5 гр. силитра, 3 гр. захар,4 гр. черен пипер,6 гр. див кимион лично бран в гората. Месото се нарязва на късове колкото 100 грамова чаша за ракия и се почиства от всякакви жили по месото , слага се свинска сланина 2 % ( взима се от врата на прасето или от гърба ) от телешкото месо,всичко това се омесва и се оставя за едно денонощие след което се смила с решетка Ф 6 мм. и се пълни в телешки черва (чоз ) 1
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Чакайте и аз да ви споделя една рецепта. В тиган слагате малко растителна мазнина. Щом тиганът се загрее, чукнете три яйца в него, като внимавате да не се разкъсат жълтъците. Пържите до готовност. Поръсете със сол и червен пипер.
отговор Сигнализирай
2
кулинар
преди 9 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
хахахахахахахаххахахахахахах
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Страхотна рецепта. Нямаше да се сетя сам.
отговор Сигнализирай
Новини