Продукти:
800 г свинско контрафиле
За плънката:
4 твърдо сварени яйца
200 г бекон
100 г кашкавал
100 г кисели краставички
За паниране:
брашно
яйца и галета
Приготвяне:
Месото се нарязва на равни парчета, начуква се леко и се овкусява със сол и черен пипер. Беконът се нарязва на кубчета и заедно с нарязаните кисели краставички се обработва за няколко минути в тиган. След това се изсипва в купа и към него се добавят останалите нарязани продукти.
Тази плънка се поставя във всяко парче месо, което след това се завива стегнато на руло. Рулата се овалват в брашно, после в яйце и галета. Изпържват се в силно нагорещен тиган. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.