Продукти:
500 г пилешки бутчета
2 супени лъжици олио
1 щипка сол
За маринатата:
3 супени лъжици олио
3 супени лъжици пикантен кетчуп
2 супени лъжици тъмен соев сос
3 скилидки чесън, счукани
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица чили (течно или сухо)
Приготвяне:
Разбъркайте в купа продуктите за маринатата. Оваляйте месото в нея и оставете за 1 час или за през нощта в хладилника. След това извадете пилешките бутчета от маринатата. Сложете олиото и бутчетата във вътрешния съд на мултикукъра. Изберете подходящата програма и настройте на 30 минути готвене.
След 15 минути обърнете бутчетата. Сервирайте със салата или гарнитура.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.