Продукти:
1 глава карфиол без стъбло
½ чаша настъргана моцарела
¼ чаша настърган пармезан
½ чаена лъжичка сух риган
½ чаена лъжичка сол
¼ чаена лъжичка чесън на гранули
2 яйца, разбити
Приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. На дъното на тава за печене постелете лист пергаментова хартия.
Карфиолът пасирайте в блендер, след като сте го сварили. Оставете да се охлади добре. След това в купа смесете карфиола с моцарелата, пармезана, ригана, солта, чесъна и яйцата, предварително разбити.
Смесете добре всички продукти, докато се получи подобна на тесто смес. Разстелете я върху хартията в тавата. Печете кората за пица за около 20 минути. След това върху нея добавете желаната от вас плънка за пица и върнете във фурната за още 10 минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.