IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Салата с булгур


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

4
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Исторически булгур се прави от твърда пшеница и до втора световна в България се консумираше много. Твърдата пшеница е богата на протеин и е с различна структура от меката пшеница.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
Нали булгурът е основно ястие на арабите. Май ще трябва да свикваме с тяхното меню:-) Дали ще има рецепта за чорба от овча глава?
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Това реклама за вегани ле е?! :-) :-) Не е ле раснало на кокал-мани го!! :-) :-)
отговор Сигнализирай
1
Шаран БГ
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Какво е това " булгур" ? Едро смляно зърно ! Ама зърното може да бъде от много растения! Но за нещастие на българския консуматор, му се предлага само и единствено пшеничен булгур!?!? И в горе написаното под "булгур" сме длъжни да разбираме точно "пшеничен булгур"!! А всяко зърно може да се смели така, че да стане на булгур. А НАЙ-ХРАНИТЕЛНИЯ И ПОЛЕЗЕН Е ЦАРЕВИЧНИЯ БУЛГУР!! За съжаление, него го няма дори в БДС ! Има "грис", има го и в магазините. Но ЦАРЕВИЧЕН БУЛГУР просто НЯМА !!!!
отговор Сигнализирай
Новини