Продукти:
2 глави червен лук
1 глава бял кромид лук
2 тиквички
200 г червени чушки
200 г зелени чушки
300 г пресни картофи
150 г гъби
250 г чери домати
200 мл олио
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
100 мл оцет балсамико
2 стръка розмарин, пресен
2 стръка магданоз, пресен
1 щипка риган, сушен
Приготвяне:
От подправките направете марината. На шишчетата нанижете всички зеленчуци, предварително нарязани на кубчета или резенчета в зависимост от особеностите им. След като сте нанизали всички зеленчуци потопете всички шишчета в подготвената марината. Нека престоят поне 2 часа. След това изпечете шишчетата на скара или във фурната на средна температура до готовност.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.