Продукти:
2 консерви риба тон в собствен сос
1 стрък целина или зелен лук
черен пипер
сокът на 1/2 лимон
2 супени лъжици майонеза
1 малък домат
настърган кашкавал за поръсване
4 филийки хляб по ваш избор
Приготвяне:
Изцедете рибата тон в гевгир или голяма цедка. Сложете я в купа и прибавете към нея майонезата, нарязаната целина/лук, черен пипер на вкус и лимоновия сок. В загрят тиган препечете леко филийките. След това ги сложете в тавичка върху хартия за печене и ги намажете с рибната смес. Поставете едно парче домат и поръсете с кашкавал. Печете в предварително загрята фурна, докато кашкавалът се разтопи.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.