Пробвах рецептата,полу4и се много вкусен сладкиш.Аз намалих ябълките на половина и добавих вишнев конфитюр ,защото не беше достатъчно богат.Така,че 1 килограм няма да са много ако ги имаш.Маслото също замених с олио,но половината количество,Много вкусен и лесен за изпълнение пай,и дава възможност за импровизации.Благодаря за рецептата!
отговорСигнализирай
4
Анонимен преди 7 години
01
Не мога да разбера от къде ги взимате тия рецепти, които са очевидно грешни. Първо, кората за пай е най-обикновено маслено тесто. В което, както се сещате, се слага масло. Второ, 1кг. ябълки са УЖАСНО МНОГО ЯБЪЛКИ! Повече от 300гр. няма как да опечете върху каквото и да е. Трето, подобни пайове вървят с пълнеж от пудинг или нещо от сорта - демек мляко, захар, сгъстител и аромат. И отгоре се слагат ябълките. Тия 2 лъжици мляко, не знам за къде ще ви стигнат.
отговорСигнализирай
3
ima преди 7 години
02
Има два вида канела. Едната е за ***.И БЪЛГАРИ без духовна и здравна култура.Другата тип канела е мека и цвета и е друг. Също се различава на мирис от другата. А, и е по-скъпа от лидълския евтин ***, който между другото е и вреден за Вашето здраве.Вземете и направете една статия за канела, за да обясните на българите.
отговорСигнализирай
2
Анонимен преди 7 години
41
изобщо много объркана рецепта - сигурно само ще си изхвърлите продуктите
отговорСигнализирай
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години