IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Домашен ябълков пай с канела


Обратно в новината

Коментари Коментари

5
Кети
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Пробвах рецептата,полу4и се много вкусен сладкиш.Аз намалих ябълките на половина и добавих вишнев конфитюр ,защото не беше достатъчно богат.Така,че 1 килограм няма да са много ако ги имаш.Маслото също замених с олио,но половината количество,Много вкусен и лесен за изпълнение пай,и дава възможност за импровизации.Благодаря за рецептата!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Не мога да разбера от къде ги взимате тия рецепти, които са очевидно грешни. Първо, кората за пай е най-обикновено маслено тесто. В което, както се сещате, се слага масло. Второ, 1кг. ябълки са УЖАСНО МНОГО ЯБЪЛКИ! Повече от 300гр. няма как да опечете върху каквото и да е. Трето, подобни пайове вървят с пълнеж от пудинг или нещо от сорта - демек мляко, захар, сгъстител и аромат. И отгоре се слагат ябълките. Тия 2 лъжици мляко, не знам за къде ще ви стигнат.
отговор Сигнализирай
3
ima
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
Има два вида канела. Едната е за ***.И БЪЛГАРИ без духовна и здравна култура.Другата тип канела е мека и цвета и е друг. Също се различава на мирис от другата. А, и е по-скъпа от лидълския евтин ***, който между другото е и вреден за Вашето здраве.Вземете и направете една статия за канела, за да обясните на българите.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
изобщо много объркана рецепта - сигурно само ще си изхвърлите продуктите
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Kakwa "osnowa" na paq beeeee ??????????
отговор Сигнализирай