Продукти:
10 яйца
½ чаша майонеза
1 супена лъжица горчица
Червен пипер на вкус
½ чаша целина, нарязана на ситно
½ чаша червена чушка, нарязана на ситно
1 супена лъжица чили сос
Пера пресен лук за декорация
Приготвяне:
Сварете яйцата. Охладете ги напълно в купа с лед и вода. Обелете ги от черупките. Нарежете яйцата на половини по дължина. Извадете жълтъците. Поставете ги в дълбока купа. Към тях прибавете майонезата, горчицата, подправките, ситно нарязаните чушки и целина. Намачкайте с вилица до получаване на гладка смес. Поставете сместа в сладкарски шприц или пош. Във всеки белтък направете по една пикантна розичка със сместа. Декорирайте със ситно нарязан пресен лук. Охладете в хладилник преди сервиране.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.