Продукти:
4 броя обезкостени пилешки бутчета
1 авокадо
зелена салата
150 г пушен бекон
10-12 чери доматки
малка глава червен лук
За дресинга:
1/3 чаша мед
1/4 чаша дижонска горчица
1 супена лъжица зехтин
2 скилидки пресован чесън
сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете дресинга. Сложете месото в тавичка и го залейте с час от него, като с ръце разнесете сместа добре по пилешкото. Покрийте с фолио и оставете в хладилника да се маринова за 20 минути. В добре загрят тиган запържете месото с няколко капки зехтин. След това запържете и бекона. В голяма купа сложете нарязаните зеленчуци, нарязаното месо и овкусете с останалата част от дресинга. Разбъркайте и сервирайте.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.