Продукти:
2 тиквички
50 мл зехтин
2 глави червен лук
2-3 скилидки чесън
250 г моцарела
сол
черен пипер
500 мл доматен сос с подправки
магданоз
Приготвяне:
Тиквичките се измиват и се нарязват на ленти. Сваряват се в подсолена вода. След това се отцеждат. Магданозът се наситнява добре. Лукът се нарязва на полумесеци. Зехтинът се загрява и в него се запържва лука заедно с намачкания чесън. Тиквичките и всичко останало се премества в тава за печене. Нарязаната моцарела се разпределя отгоре. Поръсва се с магданоз, както и с доматения сос. Овкусява се с черен пипер и сол. Печете за около 30 минути до получаване на коричка.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.