Продукти:
3 големи яйца
6 чери доматки
малко червен лук
малко бейби спанак
100 г фета сирене
сол, черен пипер
олио, масло, зехтин
Приготвяне:
Загрейте тигана и добавете в него бучка масло или няколко капки зехтин/олио. Разбийте яйцата с щипка сол и черен пипер. Изсипете ги в тигана, леко го завъртете, за да се разпределят равномерно върху него.
След 1-2 минути прибавете нарязаните спанак, лук, доматки и фета сирене. Гответе докато ръбчетата на омлета започнат да се отделят от стената на тигана.
С помощта на шпатула захлупете наполовина омлета. След като сиренето се размекне може да го сервирате.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.