IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Паста с гъби, сметана и див лук

Вкусна и богата

Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

 Продукти:

400 г паста
150 г гъби
400 мл течна сметана
1 глава бял лук
150 г пушена шунка/ бекон
1 щипка сол
1 щипка риган
1 щипка черен пипер
1 супена лъжица зехтин
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно в сгорещения зехтин запържете ситно нарязания лук и гъбите, нарязани на четвъртинки. Добавете подправките. Разбъркайте за 5-6 минути. След това добавете и нарязаната на кубчета шунка или бекон, в зависимост от това какво сте избрали. Отново разбъркайте, докато колбасът се запържи леко заедно със зеленчуците.
 
В тигана добавете и сметаната. Разбъркайте я, за да полепне добре по зеленчуците. Накрая прибавете в тигана и сварената и отцедена паста. Разбъркайте я заедно с всички останали продукти в тигана и сервирайте веднага.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.
Новини
Водещи
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата