Продукти:
½ глава карфиол
300 г броколи
1 тиквичка
3-4 големи червени чушки
пресен магданоз
сол
черен пипер
50 мл олио
2-3 кубчета зеленчуков бульон
2 литра вода
1 кубче масло
200 мл сметана за готвене
Приготвяне:
Нарежете на едро зеленчуците. На котлона сложете подсолената вода да се загрява. След като заври, добавете кубчетата бульон. Когато се разтворят намалете котлона и добавете зеленчуците. Оставете ги да се сварят на тих огън. След като са готови, свалете ги от котлона, пасирайте. Добавете маслото и сметаната и разбъркайте с черпак. Добавете черния пипер и пресния магданоз.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.