IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Любимата сьомга на Паолина Петракиева


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

4
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Нещо ми се губи момента м/у рязането и вренето на рибата. И тез домати пълни с обелки, които се чистят...
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Тая не ми изглежда някога да е готвила. По-скоро е музикантка свири на нещо.
отговор Сигнализирай
2
Шеф Кифла
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
И аз правя доматения сос с добре узрели розови домати. Става много по-вкусен. Иначе на този вид риба е по-подходящ бял или друг вид пипер. А лимонът е напълно излишен, когато в ястието има домати. Относно сваряването на рибата в доматения сос, ами това оставям без коментар :))) аз бих я запекла леко под фолио и след това бих добавила доматения сос.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Откога доматите имат обелки? Каперсите, розовите домати и чери доматите и хималайската сол с каква цел са, за да стане кифленска рецептата ли? Доматен сос се прави от домати, най-добре от консервни.Къде се сварява рибата?
отговор Сигнализирай
Новини