IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Печен карфиол със сирене и кашкавал


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
КОМУНИСТИТЕ ОГРАБИХА НАРОДА! НЯМА ПАРИ ЗА СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ И СМЕТАНА!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 4
Не е ли някой нарязан във форма на гребен суджук и леко запържен или изпечен+кебапче, кюфте, с гарнитура - лютеница и дъбока купа салата от пресни зеленчици,какво ни залъгвате с този треволяк и кашкавали?
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
От картинката започнах активно да пускам газове, а от съставките и начина на приготвяне - директно яхнах белия трон и пусках два пъти водата, за да отмие ентусиазма ми от вашата рецепта с карфиол.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Пропуснах,пържи се до златист цвят и готово.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
До АнонименИма по-бърз вариант,карфиола начупва се на рози и се запържват във фритюрник или в тиган с 3-4 пръста дълбочина налято,сгорещено олио.Сол на вкус.И е по-вкъсно от горния буламач.
отговор Сигнализирай
Новини