IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Печена пъстърва за Никулден


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Ъ?
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До оригиналната рецептаИ защо шаранът да не мирише на риба?
отговор Сигнализирай
4
оригиналната рецепта
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Шарана се държи в хладилник около 2 часа в смес от вода и малко лимонов сок,за да не мирише на риба.Шаран,много лук,домати,счукани орехи,бяло вино 100г.,черен пипер смлян и на цели зърна,сол, олио,0,5 чаша вода.По желание,може да се добави и нарязана умерено лютива чушка.С част от плънката се пълни шарана,а останалата част с водата се излива на дъното на тавата,поставя се пълнения шаран отгоре и се пече на фурна. Гарнира се с варени картофи.Поръсва се с нарязан магданоз.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
На Никулден се приготвя шаран,пълнен с орехи,лук,домати,а не пъстърва или скумрия.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Скумрия на снимката,а давате рецепта за пъстърва,ей за големи шарани ни имате!
отговор Сигнализирай
1
Някой
преди 6 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
А защо на снимката са скумрии?
отговор Сигнализирай
Новини