IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Моркови на тиган с подправки


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
P.
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Когато търся рецепти на български, аз търся нещо от българската национална кухня. Кафява захар и сол с моркови и магданоз. Ужас! Авторката - опитайте пак!
отговор Сигнализирай
6
Някой
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Това е топла гарнитура, "гурмета", не зелето с моркови, което ядете в кебапчийницата срещу офиса. Захарта, заедно със захарта в морковите се карамелизира частично и се получава много приятен вкус. И, между другото, на салата от моркови и/или ряпа наистина се слага захар - толкова, колкото и сол. Който не се бои да пробва нещо, различно от специалитета на кварталната кръчма, може да опита.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
По-добре да ги направим на салата,отколкото този буламач,салата от моркови със зеле и малко нарязан магданоз или нарязани листа от целина,накрая подправки олио,сол,лимонов сок на вкус,а може и настъргани моркови и ряпа с подправки - сол,олио,лимонов сок(или оцет) на вкус.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Ужас! Моркови със сол и захар!Пипер със захар!Да ви кажа,по-добре ги рендосайте и ги направете на сладко,след това в пюрени бурканчета,става страхотно.
отговор Сигнализирай
3
Мда
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 3
До P.Ти от баба си мекиците явно по-далеч не отиваш. Интересно каква е тая вашенска кухня незаменима. Мусака с кайма народна?
отговор Сигнализирай
2
P.
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
Не вярвам на рецепти, които включват едновреммено зеленчуци и кафява захар. Това не е нашенска кухня.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 4
Толкова галемации за две безвкусни хапки, по добре си ги изяжте сурови или на туршия.
отговор Сигнализирай