Продукти:
- 500 г пилешки гърди
- 2 моркова
- 1 глава червен лук
- 2 стебла селъри
- 70 г сурово кашу
- магданоз на вкус
- сол, черен пипер на вкус
- За дресинга:
- ½ опаковка майонеза
- 4 с.л. кисело мляко
- няколко капки лимонов сок
- ½ ч.л. къри на прах
- сол, черен пипер
Приготвяне:
Овкусете пилешките гърди със сол и черен пипер и ги пригответе на тиган. Обелете морковите и селърито. Морковите рендосайте на фино, а селърите нарежете на тънки парченца. Нарежете месото на малки хапки, сложете го в купа заедно с останалите съставки. Кашуто пригответе в сух загрят тиган за няколко минути, докато ядките леко се запекат, след което ги сложете в салатата. Пригответе дресинга, залейте салатата и разбъркайте добре.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.