IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Бърз великденски козунак


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

3
Майсторица
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Въобще тая рецепта е сбъркана - 4 яйца са нищо, на 200гр. захар поне 5-7 яйца според размера, мазнината е супена лъжица олио на жълтък и още толкова супени лъжици масло, което се вкарва в тестото докато го месиш(разтопено и мажеш длани докато месиш)само масло прави козунакът твърд на следващия ден), първото втасване е до удвояване на обема. Печене два часа?! на 150 градуса?! Да - ако искате сладък сухар, а не козунак.
отговор Сигнализирай
2
Бау
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Въобще козунакът трябва да бъде с масло. Олиото няма място в този случай.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Колко яйца???
отговор Сигнализирай
Новини