Продукти:
4 броя пилешки гърди
500 г чери домати
няколко скилидки чесън, нарязани
400 г царевица от консерва
зехтин
сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
За всяко парче пилешки гърди, пригответе алуминиево фолио, може и двойно да го направите. Поставете пилешките гърди, които сте овкусили със сол и черен пипер. Прибавете чери доматките и отцедената царевица. Количеството царевица, чесън и домати се разпределя така, че да има за всяко парче месо от тях. Капнете по няколко капки зехтин и завийте добре фолията. Сложете ги в подходяща тава и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печете така около 30 минути, след което отворете фолиата, за да се запече месото за още няколко минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.