Продукти:
4 броя пилешки гърди без кожата
около 500 г сос барбекю
За хлебните трохи:
7 филии хляб
1 ч.л. чесън на прах
няколко стръка магданоз
черен пипер и сол на вкус
Приготвяне:
Сложете в кухненски робот хляба и подправките. Смелете ги до получаването на хомогенна смес. Нарежете пилешките гърди на филийки с дебелина около 1/1,5 см. Потопете всяко парче в соса, след което го оваляйте в хлебните трохи. Поставете филенцата в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15 минути. След това с помощта на готварска четка намажете филетата отново със сос барбекю и запечете за още 10-15 минути.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg