Продукти:
За форма с размери 22x30 см
2-3 пакета бисквити по ваш избор
1 пакет ванилов пудинг без варене
400 мл течна сметана за разбиване
За глазурата с шоколада:
400 г шоколад
300 мл течна сметана
Приготвяне:
Започнете да потапяте една по една бисквитите в млякото и да ги подреждате в тавата. След като първият ред е готов, може да го намажете с крема, който се приготвя като комбинирате млякото с пудинга. Отделно разбийте до пухкавост сметаната и я комбинирайте с пудинга. След това подредете втори ред, като отново потапяте бисквитите в млякото и намажете с крем. Последният ред на тортата трябва да е само с крем. На водна баня разтопете шоколада, заедно със сметаната. Когато се получи гладък крем и е леко охладен, може да намажете тортата, след което я оставете в хладилник да стегне за няколко часа.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.