IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Печено свинско бонфиле с чесън


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
AAAA
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Каква е разликата между скара и барбекю, може ли някой да го обясни,че нещо релсите се засичат и стават на ,,Х"
отговор Сигнализирай
6
Байчовото
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Бон филе за един часХахахахахах абе какви глупости карате хората да правят
отговор Сигнализирай
5
Г. Ъзов
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
За един час ще се превърне в прекарасен въглен и изобщо няма да личи от какво месо е било... Ей, писането не е работа за всеки, особено ако човек и хабер си няма как се приготвя храна!
отговор Сигнализирай
4
бай Ламби
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
А, забрайх да напиша че е абселютно забранено тиквичките да се обръщат по време на 8 до 9 часовото им изпържване за да се избегне разрушаване на молекулярната им структора.
отговор Сигнализирай
3
бай Ламби
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
До до 1 Прав си, пропуснала ги е в рецептата.Но най-вероятно е искала да напише че се овалват в брашно и подправки след което се оставят да престоят около седмица на стайна температура(демек около 30-35 градуса по Целзия), след което се запържват в сгорещено масло за около 8 до 9 часа според вида на маслото и тиганя.
отговор Сигнализирай
2
до 1
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
абсолютно си прав, ще заносаш месото,това парче трябва да се запечата в тиган и след това във фурната,а тиквичките на снимката за красота ли са, щото не се споменават в рецептата
отговор Сигнализирай
1
бай Ламби
преди 3 години
Харесвам 22 Не харесвам 0
Абе Илиянчеее...ти за един час на добре загрята скара, найш ли туй бонфиле на кво ша замяза а?Да не ти казвам на кво че *** ша изтрие написаното.
отговор Сигнализирай