IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Ябълков кекс с орехи и канела


Обратно в новината

Коментари Коментари

9
Котка
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 6
До До 1Не губи всичко при термична обработка, а само ензимите. Микроелементите са си там.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Срещу диабет добре действа.
отговор Сигнализирай
7
До 1
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 6
Вярно е, че с мед е по-вкусно. Но се чудя защо хабите натурален продукт, който след термична обработка над 36 градуса губи полезните си качества.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 4
До Анонимен5Има хлебна сода.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
А как ще бухне щом няма бакпулвер?
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
А гaнджaтa колко щипки трябва да бъде?
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 4
Няма ли пак някой "фъДЖ"?!
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Кекса от вас ябълките от мен.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Ако настържете на ренде ябълките и замените захарта с мед - става чудно. Аз така го правя. Вместо 200 гр. захар, слагам 150 гр. мед.
отговор Сигнализирай