IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Рулца с наденица


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
Ветеринар
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
До wwwХаха, няма колбаси без мас или сланина.
отговор Сигнализирай
6
Не на готовите кори!
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Най - важното е човек да може да си спретне едно основно тесто, което да ползва и да си модифицира - в зависимост от печивото. Когато нямам квас ползвам сода за набухвател; с малко практика се научава човек да прави кори от содено тесто. Доколкото корите на самото печиво въобще се правят с набухвател, разбира се. А за плънката - въпрос на вкус - кайма, праз, чушки, домати, подправки, ябълки, тиква, орехи, канела и какво ли не, става всякак, ако корите са добри. Баница, пирог,затворена пица и пр.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Без найлоново фолио не става ли?
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Който не разбира да си яде киноата и да не се обажда, очевидно не сте яли банички с мас и не сте наясно защо масленките се правят с мас, а не с малсо.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 5
Какво му е подходящото на това, по вядко време? Ако бяхме в 19-ти век, може би. Ама не сме.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 5
Яжте филии с мас да пораснете големи и силни като вожда.
отговор Сигнализирай
1
www
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
Отвратително, най-гадните колбаси с мас!
отговор Сигнализирай