Продукти:
1 чаша масло
½ чаша пудра захар
2 и ¼ чаши брашно
¾ чаша счукани орехи
¼ чаена лъжица сол
1 чаена лъжица ванилия
1/3 чаша пудра захар за декорация
Приготвяне:
Оставете маслото на стайна температура да се размекне добре. Смесете в купа всички съставки. Разбъркайте много добре. Сложете полученото тесто в хладилник да се охлади много добре. Разточете тестото и оформете с ръце малки топчета. Изпечете ги върху хартия в предварително загрята на 175 градуса фурна. След като ги извадите от фурната, оставете сладките да изстинат малко и ги оваляйте щедро в пудра захар. Ако тя попие, поръсете с още, така че да се получи цялостно захарно покритие.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.