Продукти:
- 1 чаша майонеза
- 2 скилидки чесън, пресован
- 1 супена лъжица пресен розмарин, нарязан
- 1 чаена лъжица сол
- Пресен черен пипер на вкус
- 4 бр. пилешки гърди без кожа
- ½ чаша настърган пармезан
Приготвяне:
Загрейте фурната на 175 градуса. В купа разбъркайте майонезата, чесъна, розмарина, солта, пипера. Поставете пилешките гърди в тава за печене или йенска стъклена форма. Разпределете майонезения сос отгоре. Оваляйте пилешкото добре. Покрийте с пармезана. Печете в загрята фурна до хрупкава коричка за около 45 минути или златист загар.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.