Продукти:
- 300 мл гъбен бульон
- 1 чаша майонеза
- 1 яйце, разбито
- ¼ чаша нарязан лук на ситно
- 300 г броколи, нарязани (може и замразени)
- 200 г настърган чедър
- Сол и черен пипер на вкус
- 1 щипка червен пипер
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете тава за печене с малко мазнина. Смесете бульона, майонезата, яйцето и лука в купа. Поставете накрая и броколите в купата. Разбъркайте добре. Прехвърлете в тавата за печене. Поръсете с подправките и разбъркайте. Покрийте с чедъра. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато хване златиста коричка.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.