Продукти:
- 400 г къса паста фарфале
- 1 бурканче песто
- Сокът на 1 лимон
- Черен пипер на вкус
- Сол, ако е необходимо
- 10 листа маруля, нарязани
- Крутони на вкус
- 100-150 г настърган пармезан
Приготвяне:
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В дълбока купа комбинирайте пестото, лимоновия сок, солта и черния пипер. Разбъркайте ги добре. Когато пастата се свари може да я отцедите добре и да я сложите в купата. Следва да добавите нарязаната маруля, крутоните и настъргания пармезан. Всичко се разбърква хубаво и може да сервирате.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.