Продукти:
- 2 краставици
- 1/4 ч.ч. оризов винен оцет
- 2 ч.л. сусамово масло
- 2 с.л. ситно нарязан кориандър
- 2 с.л. пресен босилек
- 2 с.л. пресен джоджен
- 4 стръка зелен лук
- 1 скилидка стрит чесън
- 1/4 ч.л. прясно настърган джинджифил
- 1 с.л. черен сусам
- Смлян червен пипер на вкус
Приготвяне:
Обелете и нарежете на тънки кръгчета краставиците. Поставете ги в купа заедно с нарязания лук. Овкусете с оцета и олиото, след което добавете останалите съставки. Разбъркайте добре и сервирайте.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.