Продукти:
- 300 г крема сирене
- 400 г тънко нарязана пушена сьомга
- няколко свежи листа босилек – наситнени
- 2 ч.л. нарязан пресен див лук
- лют пипер – по желание и на вкус
Приготвяне:
В купа комбинирайте сиренето и подправките, и разбъркайте добре. Вземете едно парче от рибата и го намажете със сместа. (Размера на рулата зависи от предпочитанията ви. Ако парчетата риба са големи, може да ги разрежете на по-малки). След това внимателно завийте на руло. По желание може да фиксирате с парти клечка. Същото направете и с останалата риба и крема сирене. Покрийте рулата със свежо фолио и ги сложете в хладилник за около час преди сервиране.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.