Според мен точно в тази рецепта, става въпрос за извара. Изварата в блендер става на нещо доста близко до крем сирене, разбира се с много по-ниска масленост. Ако е прясно сирене, според мен вкусът ще е съмнителен. Но кой знае, може и да стане нещо. Поне му сложете някаква захар, че ако е тъмен шоколада, ще има вкус предимно на сирене :)
отговорСигнализирай
5
Dark chocolate преди 1 година
23
Украсете по ваше желание, примерно с кристали или пудра захар.
отговорСигнализирай
4
Анонимен преди 1 година
33
До MNENIE - Няма смисъл да си играеш да топиш шоколада тогава. Идеят тук е, да се направи шоколодов мус, ама и нещо не се получава :)
отговорСигнализирай
Много лесна и вкусна рецепта за шоколад - разтапяш два шоколада и ги слагаш в хладилника за 2 часа - после ядеш шоколад . Прилича ми на Българката която изобрети Бира на Хапчета - слагаш хапчето в халба за бира , доливаш бира , слагаш в хладилника за 1 час и пиеш .
отговорСигнализирай
1
Анонимен преди 1 година
51
Колко точно е сложно да се напише "прясно сирене", вместо "сирене къртач" или каквото там е написано?
отговорСигнализирай
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година