IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Паста с домашно песто


Обратно в новината

Коментари Коментари

6
Бонго Бонго
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 2
Ква паста???? Туй са макарони.Защо паста??Паста за зъби, пастет, доматена паста. Радев пастата ха ха ха, защо паста???
отговор Сигнализирай
5
Popa ot razgrad
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 2
Преди 40 години на това му викахме "макарони"...а "пастата" си беше паста...пастичка...сладко нещо което се яде в сладкарницата...но вече сме европейци, нали...
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Е как, елементарно - взимате 7 лъжици и почвате да броите - 1,2,3,4,5,6,7 -пълните първата седма лъжица със зехтин и я отделяте. После пак броите - 1,2,3,4,5,6,7 и пълните втората седма лъжица. И така шест пъти за да отмерите шест седми лъжици.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Как да премеря шест седми лъжица зехтин?
отговор Сигнализирай
2
катя
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Вместо това блудкаво авокадо, по-добре доматено пюре. Като сте го захвалили това авокадо, като че ли си нямаме български плодове или зеленчуци.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 0
Няма малсо и ако позлвате бадеми, ще стане ужасно сухо. Имам препоръки - вмесот за една порция, рпавете 1 кг или пче и в буркан. Може да изкара дълго време, ако се напраив като хората и се съхранява добре. Просто излиза по-евтино. Второ - Добавете пресен магданоз към босилека. Трето - сложете и масло. Четвърто - орехи, вместо бадеми, иначе ще стане сухо и гадно, особено како пропсунете и маслото. И пето, НАЙ-ВАЖНО - разкарайте го това авокадо!!!
отговор Сигнализирай