Продукти:
- 4 филета от лаврак
- 2/3 ч.ч. чери домати
- няколко стръка пресен магданоз
- 1 червена люта чушка
- 3 супени лъжици зехтин екстра върджин
- 1 чаша бяло вино
- сол и черен пипер на вкус
- ½ ч.ч. вода
Приготвяне:
В дълбок тиган добавете рибните филета с кожата надолу и към тях сложете нарязаните зеленчуци и останалите съставки. Поставете тигана на силен огън и гответе 3-4 минути или докато рибата стане светлорозова на цвят. Изключете котлона и поставете на тигана капак, гответе още няколко минути, за да се сготви рибата напълно.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.