Социалната изолация се отразява отлично на Соня Йончева. Заобиколена от любимите си хора, оперната прима посрещна Великден с пълна трапеза. На нея, освен вкусни козунаци, имаше и от любимия ѝ плодов тарт.
Българката с радост готви за своя съпруг и двете си деца.
„Току-що приготвих тази красота за следобедния чай. Без глутен и млечни продукти“, написа тя в Instagram. Нейни последователи веднага поискаха рецептата за сладкото изкушение, което е изключително леко и здравословно.
Ето какви продукти са ви необходими:
– готово тесто за тарт (без глутен и млечни продукти);
За ваниловия крем:
– 750 мл безглутеново мляко;
– 2 яйца;
– 75 г захар;
– 25 г брашно (без глутен);
– ванилена есенция.
Как да приготвите тарта на Соня Йончева четете в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg