IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Четири от най-вредните мазнини за готвене


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
ПорЦелан
преди 9 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 2
Не бива да се пържи в зехтин. Става само за салати. Най-доброто е слънчогледово олио + малко свинска мас.
отговор Сигнализирай
6
Трифон
преди 9 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Аз като пържа яйца често забравям олиото :) Няма мазнина не е вредно.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 0
Само не разбрах кой готви с палмова мазнина, олио от канола, каквото и да е това по дяволите, царевично или соево олио? Мнозинството тук ползва слънчогледово олио, а останалите- зехтин.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 1
До Оджата от Рибново - списъкът е за лоши мазнини. Всички животински мазнини са полезни мазнини, оджа Асане и се ползват от хилядолетия за готвене.
отговор Сигнализирай
3
Оджата от Рибново
преди 9 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 3
Забравихте овчата лой, неверници !
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 3
мазнина от липосукция
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 1
Манджа без олио не става как ше е вредно :)))
отговор Сигнализирай
Новини