IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шоко задръстване в София: Мъфини, кейкове, торти…


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

3
до 2
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Сигурно е така, но аз знам от познати сладкари, които съм питала, че и при тях не винаги се получава. Особено ако ползваш естествени продукти, без "подобрители".
отговор Сигнализирай
2
сладкар с 18г. стаж
преди 9 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Трудни са за приготвяне в домашни условия само. Ако това ти е професията, знаеш метода, имаш добри и изпитани рецепти, продукти (финно смени бадеми) и добро оборудване като силикон на който да ги печеш, термометър да измериш сиропа до 118C и поне Kitchen Aid или Kenwood миксер и става. Колкото повече правиш, токлкова по-лесни ти се виждат.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Това на видеото са френски макарони. Скъпи и доста трудни за приготвяне, дори на сладкарите специалисти не винаги се получават.
отговор Сигнализирай
Новини