IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Експерти: След термична обработка няма опасност от антракс!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

7
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
А защо не ни кажете коя фирма произвежда надениците?
отговор Сигнализирай
6
OlegRU
преди 9 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До спокоАнтракс вкусно!!!За да се култивира антракс за износ за ЕС...
отговор Сигнализирай
5
timi77
преди 9 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
след всички реформи последните години направиха така че експертите останаха само тези дето са чиновниците така че с една дума много знаят дали има опасност или не
отговор Сигнализирай
4
споко
преди 9 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
.. те експертите по цял ден само такова месо ядат...
отговор Сигнализирай
3
zeus
преди 9 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Вчера същите "експерти" обясняваха, че месото не е стигнало до търговската мрежа, ама се оказа, че го има в три града. Днес ни обясняват да го печем, утре чакам списък с антибиотиците, които за всеки случай да пием. Смятайте колко умрели животни сме изяли, понеже ДВСК го има само на хартия и работи пак само с документи, често фалшиви!
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 8 Не харесвам 7
МЕСОТО Е БОРИСОВИЯ СТАНДАРТ СТАРА ПЛАНИНА ,ЯЖТЕ СТАРА ПЛАНИНА НА БОРИСОВИЯ И НЕГОВИТЕ ЕКСПЕРТИ ХА ХА ХА ДОБРЕ,ЧЕ НЕ ЖИВЕЯ В ТОЗИ АД НА БОРИСОВИЯ ВИ И ОНИЯ ПЛЕВНЯ ЛИ Е КЪВ Е НЕ ГО ЗНАМ.ГОЛЯМ КОНТРОЛ ХА ХА ХА МИЗЕРИЯ.
отговор Сигнализирай
1
anonimen
преди 9 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
a kak e popadnalo bez dokumenti v magazinnata mreja ostavka na ministar drqbva da ima
отговор Сигнализирай
Новини