IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

30% от козунаците – без обозначен производител


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Абе да ви йебем и производителите!! Искат да затрият и още една автентична българска традиция и да вкарат хората в търговските вериги да купуват емулгираните им отрови! И "боядисани" яйца вече можеш да си купиш от "белия" бизнес! Ама та другарката Нинова се оказа права - хубаво си живуркахме в социализЪма, ами тая пуста демокрЪция ни го отне и затри всичко що е българско! Ай сега яжте ГМО козунаци и развалени яйца, боядисани с китайски бои! Весели празници!
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ МОЯ ПРИЯТЕЛКА МИ ДОНЕСЕ КОЗУНАК,А АЗ ПОСТЕХ.КАТО Й КАЗАХ,ЧЕ ПО ТАЯ ПРИЧИНА НЕ МОГА ДА ГО ЯМ,ТЯ ЩЕШЕ ДА УМРЕ ОТ СМЯХ.ОБЯСНИ МИ,ЧЕ В ТАЗИ ФИРМА /ЗА ХЛЯБ И ПРОЧИЕ/ТЯ РАБОТИ ОТ 15 ГОДИНИ И НЯМА СПОМЕН НЯКОГА ДА СА СЛАГАЛИ МЛЯКО,ЯЙЦА И МАСЛО.ПОПИТАХ ОТ КАКВО ПРАВЯТ ТОГАВА КОЗУНАЦИТЕ,НО ТОВА БИЛО ФИРМЕНА ТАЙНА.
отговор Сигнализирай
7
...
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Интересно защо баба ми като правеше козунаци бяха тежки, и не чак толкова бухнали, късаха се на конци и бяха страхотно вкусни, а нямаха вид и вкус на подсладен хляб.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
"Големият обем и лекото тегло са едни от категоричните признаци" че козунака е наблъскан с химия. Истинския козунак е тежък. Затова най-добре си го направете в къщи, за да сте сигурни какво ядете.От години не купувам козунаци, а си ги меся у дома. При наличието на хлебопекарна, каквато повечето домакинства имат, това е супер лесно и бързо.
отговор Сигнализирай
5
Изумително
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Не си купувайте козунак, който харесате, а такъв, с етикет... само да попитам етикета ли ще ядем или продукта в който е видно какво има?!? Повечето утвърдени козунаци са си откровени ментета.
отговор Сигнализирай
4
Handel
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Поредната идиотщина. Закачката не е да си взема козунака на "белия бизнес", а да си купя пресен и вкусен козунак.
отговор Сигнализирай
3
panetone
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
ami proizvedete si sami kozunak s produkti i proporcii po vash vkus...i s sobstven etiket za proizvoditel ~~~~o~~~~oo
отговор Сигнализирай
2
До 1
преди 7 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Тези в Била и т.н. - да. Иначе има пекарни в София, в които се вижда как ги правят - с истински яйца, захар.. но и цената не е по 3лв. броя. Иначе аз лично сам правя козунаците, не е никак трудно
отговор Сигнализирай
1
сладкаря
преди 7 години
Харесвам 28 Не харесвам 2
Козунака се прави от есенция оцветител палмово масло яйчен прах малко брашно и подсладител понеже захарта е скъпа а пък от известно време я обявиха за вредна.Да ви е сладко.
отговор Сигнализирай
Новини