Такива храни е опасно да се ядат. Така е. Разни дюнерджийници, джироси, мироси и кво ли не. Не знам каква е хигиената.
отговорСигнализирай
2
Там ли са създадени преди 5 години
30
тези тестове или просто са прекопирани от такива, каквито се прилагат в чужбина и лабораторията към БАН само ги произвежда?И в двата случая такъв тест ще върши полезна работа.Въпросът е кое ще е по-изгодно икономически - да се произвеждат в лаборатория на БАН или да се внасят от чужбина?Научната им стойност не коментирам.Ако са изобретени у нас, значи има научен принос и някой трябва да бъде повишен в степен, а също и да си патентова изобретението, после да се опита да го продава и зад граница
отговорСигнализирай
1
сичката Мара втасала преди 5 години
30
какво е това "натрявания"? Институтите в БАН не си ли кореспондират помежду си? За речници не са ли чували? Или някой "журналист" е бягал от часовете по български?И защо БАН се занимава с манджите по кимизарниците, това ли им е капацитетът? За това си има орган, оторизиран да взема проби, прави изпитвания и да налага санкции при нарушения.
отговорСигнализирай
преди 5 години
преди 5 години
преди 5 години