IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Разкриха разлики в качеството при шоколадови бонбони и консерви

Установени са разлики в качеството на продукти у нас и в чужбина

Разкриха разлики в качеството при шоколадови бонбони и консерви

Снимка: Pixabay

Изследване на Комисията за защита на потребителите установи съществени разлики в качеството на предлаганите хранителни продукти у нас и в чужбина, пишат от в. Монитор.

При изследвани бонбони на известна швейцарска марка е открито 15% по- високо съдържание на протеин. Или казано по друг начин, съдържание на повече сухо мляко.

При консерви от грах и царевица има повече от 50% наситени мазнини. Наличието на протеин в маслото на българския пазар е с една пета по- малко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.
Общество
Водещи
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата