IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Whiskey Fest Sofia – разкрива тайните от света на уискито


Обратно в новината

Коментари Коментари

5
Как
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Как изобщо на някой му хрумна елегантния коняк, да е прибавка към простоватото уиски!
отговор Сигнализирай
4
шматка
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 5
Само като прочетох че я разреждаш с вода и разбрах що за ракиджия си.30кг плод 20кгзахар....пий народеУискито най върви с шоколад.Прибереш се от работа 70-100гр с плочка шоколад.Релакс.
отговор Сигнализирай
3
1
преди 7 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Аз си пийвам традиционна българска гроздова ракия произведена от тъста ми. Много съм доволен !
отговор Сигнализирай
2
дали
преди 7 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Не съм специалист, но няма как да има 60 разновидности "коняк", след като "коняк" се нарича май само произведения алкохол от такъв тип в областта КОНЯК - Франция, или бъркам? Другото извън този регион е БРЕНДИ.
отговор Сигнализирай
1
пияча
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 8
Само, който НЕ рабира на уиски се спира!Това е най-умрялото питие. С какво мезе се пие? С никакво!Ядките казват, че не били подходящи, защото притъпявали вкусовите рецептори. Пиело се чисто. Даже и лед не било правилно да се слага, защото се променял вкуса. Мани, мани питие за сноби!От домашната ракия по-хубаво няма. Сам си е варя. Двойно препечена грозданка. Разреждам е с вода и е оставям на 45 гр. След 4-5 г. градуса пада с 2 гр. и е готова за пиене олегнала и пивка.Имам и 30 г. елексир.
отговор Сигнализирай