Фестивал на рибата и виното радва бургазлии в последните дни, видя репортер на Булфото.
Много са хората дошли да опитат морска кухня. Най-скъпо се продават пъстървата и калмарите за 10 лв и сьомга - 8лв, а най-евтино върви хамсия и цаца за 4 лв. Толкова плащат и любителите на рибената чорба.
Актьорът Юрий Ангелов сготви "Варварска рибена чорба" със специална подправка от Странджа. Помощник му беше капитанът за далечно плаване Пламен Симеонов.
На конкурса за най-вкусна рибена чорба публиката класира ресторанта на остров св. Анастасия, а журито избра гозбата на ресторанта на ДНА-Бургас.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.