IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Създадоха торбичка за хляб, която предпазва от мухлясване


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

4
bai_jordan
преди 11 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Напълно съм съгласен с написаното преди мен ! Хората искат истински хляб, а се сърдят след това че мухлясвал на втория-третия ден ! Искат да ядът истински типов хляб, като им го предложиш те питат защо не е надут и мек като белия хляб !?!!!! Ако видите черен хляб който да е надут като бял хляб, то това е именно оцветен бял хляб бъдете сигурни!!! Няма измислен подобрител който да прави от нищо-нещо повярвайте ми!
отговор Сигнализирай
3
Мнение - продължение
преди 11 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Най-интересното е, че колкото е "по-истински" хлябва - без подобрители и консерванти, толково по-малко се купува. Клиента търси бял като сняг и мек хляб като дунапрен, който да "издържа" 1 седмица.Такова животно без химия не става! Нито белия цвят, нито това да стои пухкав.Аз и затова вече не се занимавам с това производство. Как да обясня на клиентите, че дунапрена е пълен с химия? А аз не искам да правя това. Колкото и невероятно да звучи на повечето хора (за които парите са 1) - така е.
отговор Сигнализирай
2
Мнение
преди 11 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Хлябът е продукт, който ако на другия ден не започне да се втвърдява и ако на 4-5 ден не избие синя плесен (мухъл) определено е пълен с химия и вече не е хляб. 20 години произвеждах хляб и мога най-отговорна да заявя това. Не говоря за картофената болест, а за плесента (има разлика) болният от картофена болест хляб става кашкав и избиват жълти петна. Само киселината (оцет в тестото или вит."С" - аскорбинова киселина) спира развитието на картофената болест през летните месеци.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
a himikalite ne sa li vredni?????????
отговор Сигнализирай
Новини