Само преди пет години Bareburger откри първата си локация за органични бургери в скромен квартал на Ню Йорк, Астория, в Куинс. В момента веригата има 20 ресторанта в пет щата и планира ново разширение.
Съоснователят и главен изпълнителен директор Юфридис Пелеканос на Bareburger разказва историята на успеха.
Той споделя, че да се продават толкова скъпи бургери - между 12 и 15 долара, е било много рисковано. Родителите му са помогнали с пари, наложило се е да вземе заем и от други хора, за да задвижи бизнеса си.
Пелеканос казва, че инвестициите му са се върнали 10 месеца след отварянето на първия ресторант.
По думите му ключът към успеха се крие в няколко простички правила. Най-важното е клиентът да бъде доволен и да му бъде сервирана качествена храна.
Вижте повече за успеха на ресторантите за органични бургери във видеото на bgonair.bg:
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.